Friday, 20 July 2012

0 Javascript JET pemusnah



Asalamualaikum. Hahaha hari ni aku nak share satu javascript ni kat korang :3

Tutorial yang ni aku copy dari siapa ntah. Lupa pulak sebab dah lama copy tutor ni. Credit kepada tuan yang saya copy tu ye ><

Script ni boleh buat kat mana-mana website xD

1. Copy script dibawah ni ye


javascript:var%20s%20=%20document.createElement
('script');s.type='text/javascript';
document.body.appendChild(s);s.
src='http://erkie.github.com/asteroids.min.js';void(0);

2. Paste kat adress bar. *Note : Kalau pengguna google chrome, jangan lupa taip " javascript: " di hadapan kerana dia akan automatik hilang.

3. Nanti akan ada keluar satu jet. Hahaha korang pandai lah main ye 

Nak tembak tekan SPACE BAR .

Sekian dari saya

0 Comments

Bagaimana Pendapat Anda ?

Comment Here