Monday, 30 July 2012

5 Ingin Menukar Paparan Login Facebook?


Asalamualaikum kepada pembaca blog ini :3 , aku hari ni nak kongsi satu benda lama tapi menarik :D

Kalau tak silap aku, aku copy tutor ni dari Assasin Creed. Credit to Imam Hacker

Korang teringin nak tukar Facebook LogOn Page macam gambar diatas ? bosan dengan logon yang biasa ? meh aku nak ajar cara nak tukar logon facebook ><

1. First korang logout fb korang dulu ye

2. Second korang gi install extension disini : Fb-Refresh


3. Lepas install , korang refresh facebook korang balik *Time nak login tu*

4. Kalau korang nak tukar gambar , korang klik kat button "screw" atas button LogIn :D



haha dah siap :p . tuh tengok aku nye log in page :3

5 Comments

Nx-Kage Hack said...

WoW!! Thanks Bro. Sharing Is Caring

Anonymous said...

sharing is sexy

Herry Jack said...

:)

Anonymous said...

thanks! :) rindu hmca!
-adb-

Herry Jack said...

adb aku rindu ko ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bagaimana Pendapat Anda ?

Comment Here